Cégünk, a Jobing Hungary Zrt. egy munkaerő-közvetítő cég, ami főleg a harmadik országbeli munkavállalók toborzására, kiválasztására, adminisztrációjára és szükség esetén egyedi képzésének koordinálására szakosodott. Célunk, hogy segítsünk a magyarországi vállalkozásoknak megtalálni az ideális nemzetközi munkaerőt, illetve a lehető legjobban optimalizáljuk céged számára az egész folyamatot!

Mit kínálunk számodra:

  1. Széles nemzetközi kapcsolatok: Csapatunk széles körű nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik, melyek révén gyorsan és hatékonyan tudjuk toborozni a megfelelő munkavállalókat vállalkozásod számára. Kiterjedt hálózatunk révén akár magasan szakképzett munkaerőt is tudunk biztosítani számodra.
  2. Hatékony kiválasztási folyamat: Cégünk szakértői kidolgoztak egy hatékony kiválasztási folyamatot, amely biztosítja, hogy csak azok a jelentkezők kerüljenek tovább, akik a legjobban illeszkednek a vállalkozásaid elvárásaihoz és kultúrájához.
  3. Teljeskörű adminisztráció: A cégünk felkínálja a teljeskörű adminisztrációs támogatást a harmadik országbeli munkavállalók bejelentése, vízumügyintézése, tartózkodási engedélye és egyéb szükséges dokumentumok rendezése terén. Ennek köszönhetően neked nem kell időt és erőforrást pazarolnod az adminisztratív teendőkre, így a leendő munkavállalók gyorsabban és gördülékenyebben kezdhetik meg a munkát.
  4. Egyedi képzések: Amennyiben szükség van a meglévő vagy az újonnan érkező munkavállalók képzésére, cégünk szívesen segít a személyre szabott oktatási programok kidolgozásában és koordinálásában. Így biztosítjuk, hogy a munkavállalók felkészülten vághassanak bele az új kihívásokba.
  5. Rugalmasság és proaktivitás: Ügyfeleink elégedettsége és sikere a legfontosabb számunkra. Rugalmasan állunk az egyedi igényekhez, és proaktívan kezeljük a felmerülő kérdéseket és problémákat. Célunk, hogy hosszú távú együttműködést építsünk, és partnereként segítsük vállalkozásának fejlődését.
  6. Részletfizetési lehetőség: Lehetőség van 24 hónapos részletfizetésre is, ezzel is biztosítjuk, hogy a munkavállalók teljes itt tartózkodásuk idején rendelkezésre állunk, illetve enyhítsünk vállalkozásod pénzügyi terhein.
  7. Kölcsönzési lehetőség: Minősített kölcsönzői partnerünkön keresztül, akár idény jellegű munkavégzésre is igénybe veheted szolgáltatásainkat.
  8. Garanciát vállalunk: Minden esetben garanciát vállalunk a munkánk minőségéért.

Amennyiben érdekel cégünk szolgáltatása, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeinken. Szívesen válaszolunk minden kérdésére és részletes tájékoztatást nyújtunk az együttműködés lehetőségeiről.

Bízunk benne, hogy a segítségünkkel Ön is hatékonyan és eredményesen tud majd munkavállalókat toborozni és alkalmazni harmadik országokból, és ezzel hozzájárulunk vállalkozása növekedéséhez és sikeréhez.